Gratis inschrijven

deskundig advies

Pijl-omlaag

Ik accepteer de Algemene voorwaarden

onbepaald

Ontvang gratis advies

geplaatst op November 15 2021

Mijn reis als Sales Manager van Australië naar Canada

profielfoto
By  editor
Bijgewerkt November 01 2023

'Sales en Marketing' is het kernteam van iedere organisatie geworden. Ik zag de carrièregrafiek van mijn oom van moederskant, die zich goed had gevestigd en op deze afdeling werkte met een hoog inkomen. Omdat ik het belang hiervan besefte, ben ik net begonnen met het verkennen van alle zaken die met deze afdelingen te maken hebben en ontdekte ik welke rol het beste bij mij past, waarbij ik mijn vaardigheden beoordeelde. Na mijn onderzoek heb ik vastgesteld dat er wereldwijd een enorme vraag is naar Sales- en Marketingmanagers.

In eerste instantie begon ik mijn carrière op de verkoopafdeling, en mijn grafiek is gegroeid dankzij de vaardigheden die ik in mijn rol heb ontwikkeld. Later werd ik geplaatst als Sales Manager bij een gerenommeerd bedrijf.

Maar mijn ultieme droom was om me in het buitenland te vestigen, waardoor ik een betere plek in mijn leven krijg. Er zijn veel voordelen als u erover nadenkt om zich in het buitenland te vestigen.

Bij Gods genade kreeg ik een redelijk goed aanbod in Australië. Zonder enige twijfel accepteerde ik het aanbod en migreerde naar het land met een tijdelijk werkvisum. Maar na drie jaar kon ik vanwege de strenge eisen voor een permanent verblijfsvergunning geen PR in Australië krijgen.

Ik voelde me ontmoedigd. Maar ik wil echt een van mijn vrienden bedanken, die voorstelde om naar Canada te migreren, omdat het de beste manier is om carrière te maken. Canada biedt gemakkelijke en flexibele migrantentrajecten. Toen ontdekte ik dat veel Australische burgers druk bezig zijn met hun spullen in te pakken om naar Canada te emigreren voor hun persoonlijke en professionele groei.

Ik was echt verbaasd, en toen begon ik te zoeken naar manieren om als Australische immigrant naar Canada te migreren?

Tijdens het zoeken ben ik veel immigratiebedrijven tegengekomen, maar uiteindelijk heb ik de juiste gids gevonden om het volledige immigratieproces van Australië naar Canada te kennen.

Y-Axis, de juiste mentor voor het ontsluiten van grensoverschrijdende kansen. Er zijn veel immigrantenprofessionals die mij op de juiste paden hebben begeleid.

Veel van mijn familieleden vertelden me dat migreren naar Canada te duur is, en in plaats daarvan stelden ze voor om hetzelfde bedrag in onroerend goed te investeren. Maar ik dacht echt dat deze investering mijn carrière nooit zou laten stijgen. Ik geloofde er dus sterk in om te migreren naar een land vol kansen.

Canada is het meest migrantenvriendelijk en biedt veel flexibele opties op het gebied van immigratiebeleid. U kunt zelfs zonder werkaanbieding naar Canada migreren.

Gelukkig ontdekte ik dat een van mijn familieleden zich in British Columbia, Canada, heeft gevestigd, en hij zit ook in een soortgelijk vakgebied als het mijne. Voor mij is het dus een extra voordeel geworden om te emigreren.

Vanaf hier heeft Y-Axis mij op alle mogelijke manieren geholpen en begon ik de formulieren voor Express Entry in te vullen.

Wat is snelle invoer?

Express Entry wordt geïntroduceerd om het ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ te doorbreken. Om al deze eentonigheid te doorbreken, heeft IRCC een Express Entry-systeem geïntroduceerd.

Y-Axis heeft mij geholpen bij:

  • Geschiktheidscontrole

Y-as heeft een moment gratis immigratiepuntencalculator voor Canada, waarmee ik eerst mijn geschiktheidsscore had gecontroleerd. Ik scoorde 72 punten, waar ik de eerste stap naar succes voelde.

  • Hervat de voorbereiding

Het hielp ook bij het voorbereiden van mijn CV voor de zoeken naar werk in British Columbia, Canada.

  • IELTS-coaching

Voordat ze ervoor kozen, heeft Y-Axis, de beste immigratieorganisatie, een paar links gedeeld met betrekking tot de coachingdemovideo's. Deze video's gaven me een duidelijk idee en ik sloot me meteen aan bij de groep.

IELTS is de meest gewilde gestandaardiseerde test, waarbij je boven de 7 moet scoren om je te kwalificeren voor de snelle toegang van kandidaten. Daarom heb ik coaching gevolgd van de IELTS-professionals in Y-Axis, en ik scoorde redelijk goed. Hierdoor onderscheidde mijn profiel zich van anderen.

  • ERK rapport

Y-as helpt u bij het eenvoudig uitvoeren van de ECA (Educational Credential Assessment (ECA) for Express Entry).

  • Zoek naar werk

 Y-Axis heeft een sterk netwerk dat mij heeft geholpen bij het zoeken voor een baan als verkoopmanager in British Columbia door verbinding te maken met werkgevers in het buitenland volgens niches waar ik de voorkeur aan gaf. Uiteindelijk kreeg ik via Y-Axis een aanbiedingsbrief van een gigantische organisatie in British Columbia, Canada.

  • Visum Interview

Y-Axis heeft een bekwaam team dat u voorbereidt op het sollicitatieproces en met een positief resultaat terugkeert.

Uitgenodigd om te solliciteren

Je moet een goed profiel maken om je te onderscheiden van de massa. Onthoud één ding, u moet er rekening mee houden dat niet alle Express Entry-profielen ontvang uitnodigingen om te solliciteren.

Om uitgenodigd te worden, moet je goed genoeg zijn. Niet alle Express Entry-profielen zijn uitgenodigd om zich aan te melden Canadese permanente verblijfplaats.

PR voor Canada aanvragen

Nadat ik de uitnodiging tot aanmelding had ontvangen, ben ik met de hulp van Y-Axis-professionals begonnen met het invullen van de aanvraag. Ze hebben me echt goed geleerd in het scheiden van alle benodigde documenten. Dus ik heb mijn ingediend aanvraag voor Canada PR, IRCC.

Ik kon gemakkelijk mijn IELTS-scorekaart en ECA-rapport indienen onder begeleiding van Y-Axis-experts.

Ik moest ook mijn IELTS-testscore en ECA-rapport ontvangen voor het aanvragen van een permanente verblijfsvergunning in Canada.

In Brits-Columbia, Canada

De verwerking duurde zes maanden en uiteindelijk nam ik het vliegtuig en stapte met zoveel enthousiasme naar Vancouver in British Columbia, Canada.

Later nam ik, met de hulp van mijn familielid, een zelfstandig onderkomen en raakte nu gewend aan al deze vriendelijke normen van immigratielanden, wat een enorm platform bood om mijn carrièregrafiek te laten groeien.

Als u ook geïnteresseerd bent om naar Canada te emigreren, Neem contact op met Y-As - het juiste pad is het Y-pad, dat wil zeggen de Y-as.

Tags:

migreren naar Australië

Delen

Laatste artikel

Populair bericht

Trending artikel

Manitoba PNP gelijkspel

Geplaatst op Kan 24 2024

#219 Manitoba PNP Draw heeft 253 LAA's uitgegeven. Dien nu uw EOI in!